Први броеви на BHHS

Во тек е подготовката на новите броеви од меѓународното списание за хип хоп, слем и урбана култура Balkan Hip Hop Studies (BHHS).

Ги очекуваме Вашите текстови за следните броеви.

Повеќе информации за начинот на уредување во: Пријави статија.